giga

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Reštartuj sa!!!!

ako tvrdí Bill Gates:)
Ak si povieme ,že sme nahnevaný sami na seba, väčšinou to znamená ,že sme niečo pokazili, pomýlili, zvrzali a v tom najhoršom prípade totálne pos..li. V poslednej dobe sa mi to stáva tak často, že už to beriem ako striedanie dňa a noci- proste to tak musí biť. Najhoršie je sa s tým vyrovnať a priznať si kde nastala chyba, alebo je tu ešte jednoduchšie riešenie čo smelo využíva väčšina ľudskej populácie- zvaliť to na niekoho iného. Keď som bola malá, zbožňovala som tento spôsob a do teraz si rodičia myslia, že rybičky do záchoda spláchla segra., ved úmysel to nebol zlý ,zvieratka potrebujú slobodu. Ako sa tak všemožne obzerám a premýšľam v mojej blízkosti sa nenachádza momentálne nikto čo by odniesol to bremeno za mňa. Hold smola- devčátko musíš zabojovať. Veľká škoda, že nie som ako Microsoft Word, keď niečo preklepnem je tu stále Backspace Uvedomila som si , že ľudstvo sa skutočne vyvíja, pretože keď nás Boh tvoril dal by nám túto vlastnosť a určite by nedopustil ,aby sme sa museli takto trápiť predsa. Skúšala som aj možnosť nechať plynúť čas veď nejako bolo a aj bude.....nezabralo. Moje svedomie to s úprimnou škodoradosťou prekazilo. A teraz vám poviem jeden vtip, urobím to však bez trémy, ktorú inak pociťujem pri vtiporozprávaní, pretože ani touto schopnosťou ma Pán Boh neobdaril Po púšti v Texase ide Ford, Busch a Bill Gates(čudná trojica, ale budeme rešpektovať zámer tvorcu vtipu)Zrazu sa im pokazí auto.(nespomenula som ,že idú autom?, no veď ako inak by mohli ísť títo miliárdári po púšti?)Ford hovorí, nič sa nedeje chlapci zavolám do fabriky a za hodinku tu máme najnovší model forda aj so šoférom. Busch hovorí, nechajte tak ja brnkem svojmu tajomníkovi a do desiatich minút tu máme vrtuľník s BBC a ešte sa ukážeme aj v telke. Bill Gates len počúva až nakoniec povie, Páni a nestačilo by len vystúpiť a nastúpiť? (teraz vám nechám chvíľku na váš smiech, tak ako som sa rehotala ja po dočítaní tohto vtipu....) Samozrejme tento vtip nepochopí každý. Bude celkom cudzí tomu kto nereštartoval počítač v najneočakávanejších fázach jeho i svojho života. Práve tento vtip mi povedal: REŠTARTUJ SA!!! Keď sa ti nedarí, chýbajú ti peniaze alebo zdravie(najčastejšie oboje na raz) ak to škrípe medzi tebou a XY, ak ti v robote pod nohami vybuchujú míny, keď ti padá svet na hlavu alebo ty padáš na hubu Možno niekedy skutočne stačí spraviť len to čo nám radí truľko Bill Gates-„ A nestačilo by len vystúpiť a nastúpiť???“

smiech | stály odkaz

Komentáre

  1. hmmm
    realita je vsak taka ze bezny clovek ako ja, ty a ostatni si to len tak povedat nemoze .....
    publikované: 11.03.2008 19:01:07 | autor: aksis (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. taka korekcia
    bush zavola cnn. bbc je britske :)

    kupila som novy laptop. vistu mam. chcela som si instalovat program na webky, dreamweaver. instalovany bol, ale rozbehnut ho neslo. vecer to neslo ani na tretikrat.
    skusila som to radsej rano: a na prvy sup!

    niekedy pomoze aj vyspat sa na to. :D
    publikované: 12.03.2008 00:10:04 | autor: lupa (e-mail, web, autorizovaný)
  3. BUsch tym dokaže...
    aky je znamy....dokonca aj v Britanii:)
    publikované: 12.03.2008 17:12:50 | autor: ufinka88 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014