giga

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Stálosť zmien

odchádza či prichádza?
Ked som sa sem prihlasovala zistila som,že moje heslo je priezvisko mojej prvej velkej lasky a po pravde asi aj jedinej na ktoru dnes rada spominam.Ked som ho videla naposledy ,sice len z autobusu vynorili sa mi tie vtipne a zaroven bolestive chvile.Viete čo ma prekvapilo?To ,že som sa napriek tomu všetkemu čo sa mi premietlo v hlave usmievala.Dokonca ma napadlo ,že mu zavolam.hahaha, Simona dakujem ,že si sedela vedla mna a uviedla si ma na spravnu mieru:)Naše životy sa rozišli pred pár rokmi a bude to tak asi aj lepšie.Pred tyždnom v mojom živote nastala velka zmena.Skončila sa mi stredna škola, ako sa hovorí-klapla školní vrátka maturitu máš tak plav,zbohem nevinátka dospelost je skrátka stav.Hrdo som vykročila do sveta dospelých.Pracujem už dlhšiu dobu v takej malej kaviarni u nas.Je to tam fajn,šefoví su milí,nenarobím sa až tak moc.Prví problem nastal ked som sa dozvedela aku sumu budem dostavat každy mesiac na výplatu.Môj vyraz tváre hovoril za všetko a ústa som sa bála otvoriť,aby zo mňa nevyšla špŕška vulgarizmov.Po menšej dohode,prišla určita vec čo to narovnala.Hovorim si fajn s tym by sa to už dalo.Ale dotoho všetkeho mi kamoška oznamila že s nou možem odist do Ba.Praca by nebola naročna a zostalo by to v našom vyštudovanom odbore.Spolu s nami by išla ešte jedna blízka osoba.V podstate by som bola s užasnými holkami.Robotu mame istu na 4 mesiace a potom by sa snad niečo zohnalo.A teraz ta otázka.Mam odísť?Čo ked prejdu tie 4 mes.a ja sa vratim domov a tu už žiadnu pracu nenajdem(chapete- kríza+male mesto=katastrofa).V tom pripade budem musiet isto zostat v Ba.Ked som to povedala mame tak ta len skormutene pozrela a povedala "Ak raz odídeš ty sa mi už domov nevrátiš".Bojím sa toho ,že v jej slovách je velká pravda.Naozaj som v svete dospelých -riešim už podstatnejšie veci ako to čo si rano oblečiem alebo či mi najdu ten tahak počas pisomky:)Musím sa rozhodnút tak aby som nikomu neublížila a zároven nepremeškala jednu z šancí čo mi život ponúka.....bude to tažké.

myšlienky | stály odkaz

Komentáre

  1. ...
    napadol mi jeden citát alebo životná pravda, neviem ako to mám nazvať ... ale v podstata je v tom, že nie je škoda toho, čo sa nestalo, ale toho, čo sa stať mohlo a nestalo ...
    publikované: 03.06.2009 17:04:08 | autor: simona (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. giga,
    ak neokúsiš nezistíš.
    Ak sa vydáš, hoc i len do susednej dediny, už s mamou bývať nebudeš. Budete si telefonovať, navštevovať sa a to môžeš, aj keď budeš 100km vzdialená.
    Porozmýšľaj.
    Si mladá, ak sa ti v Ba nabude páčiť, prácu si nájdeš aj potom. Budeš ostrieľanejšia, budeš si viac veriť. Čo ťa čaká, to ťa neminie
    publikované: 03.06.2009 21:08:14 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Odišla si :)
    Ako to teraz čítam ...zistujem ,že sisi vybrala...Ba..a zdá sa mi ,že tie maminine slová sa pomaly vyplnajú :(
    publikované: 07.02.2010 19:10:32 | autor: Daniela (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Změna je život
    Zdravím Vás,
    v mém životě také přišla změna. Říká se - změna je život, a tak to taky beru. Musel jsem si nechat ze zdravotních důvodů odstranit tetování. Především díky známému tady: https://odstraneni-tetovani-laserem.cz/odstraneni-tetovani-diskuze/ to nebolelo. :)
    Ještě jednou děkuji mockrát... <3
    publikované: 05.01.2022 23:20:15 | autor: Luboš Dostál (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014